Bestel grote maten heren chino's online, bij Melvinsi Fashion!


 

Grote maten heren chino's

Misschien wel de meest modieuze vorm van de broek is de chino. Bij Melvinsi Fashion bieden we je dan ook een prachtige, kleurrijke collectie grote maten chino's. Of het nou voorjaar is of najaar, een mooie chino komt altijd van pas.

Denk er dit voorjaar bijvoorbeeld eens aan om een mooie rode chino te dragen met een luchtig wit overhemd. Dit geeft een mooie nette, maar toch zakelijke uitstraling. Of bestel een fleurige chino en kies er een leuke gebloemde polo bij, voor bijvoorbeeld een dagje op het strand of een gezellig dagje in de tuin. Een warme dag is vaak te veel voor jeans, met onze stijlvolle chino's ben je net wat luchtiger af dan in een normale spijkerstof.

In het najaar kun je natuurlijk ook voor één van de donker gekleurde plus size cino's kiezen. Met een warme kleur kunnen deze prachtige broeken wat leven brengen in de grauwere maanden van het jaar. Combineer dan ook eens met een mooi vest of een hippe trui! Onze grote maten heren chino's zijn gegarrandeerd een hit in elke maand van het jaar!

Net dat beetje extra service

We hechten er veel waarde aan dat je op onze site zonder veel moeite je eigen maat kan vinden. Daar om hebben we speciale maattabellen per product. De producten worden allemaal opgemeten voor ze daadwerkelijk de shop in gaan. Zo proberen we je zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vinden van je maat. Ben je nou nog niet helemaal zeker of je het juiste product in je mandje hebt zitten? Geef dan onze klantenservice eens een belletje. Zij staan op doordeweekse dagen tot 17uur voor je klaar om je advies te geven. Laat je dus vooral niet ontmoedigen als je de tabel niet snapt, geef ons een belletje, we helpen altijd graag!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste collecties, de beste deals en de mooiste winacties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!