Grote maten heren schoenen, online bij Melvinsi Fashion!

 


Grote maten heren schoenen

Sommige mensen leven nou eenmaal op grote voet, letterlijk! Voor deze mensen hebben we een aantal modellen plus size schoenen in de collectie gehaald! Met verschillende bootschoenen van topmerk D555 hebben we schoenen voor de heren met maat 48 tot en met 51! 

Voeten zijn nou eenmaal een van de belangrijkste delen van je lichaam, ze houden je overeind, brengen je van A naar B en er loopt ook nog eens een groot aantal zenuwen door ze heen. Het is dan ook erg belangrijk om goed voor je ‘tientenige-tools’ te zorgen! Een goed paar schoenen is daar de eerste stap in. Zonder een stabiel onderstel sneuvelt je lichaamshouding en loop je risico om lichamelijke klachten op te lopen. 

Warm en comfortabel

Om je lounge outfit af te maken hebben we ook wat pantoffels voor je klaar staan! Als je dan ’s ochtends uit je bed stapt hoef je niet op de koude vloer te landen, maar schuif je in je warme Apollo pantoffels! Combineer dit met een lekkere badjas en een bijpassende pyjama en je bent klaar voor een bakje koffie op de vroege ochtend.

Maatje meer? Meer service!

Omdat we je een maatje meer bieden, kunnen we natuurlijk niet achterblijven in service! Daarom zeggen we bij Melvinsi Fashion ‘maatje meer, meer service’. De man met een maatje meer staat bij ons voorop en dat willen we je ook laten merken! We hebben sinds kort dan ook gratis verzending naar België. Net als binnen Nederland, sturen we je pakje gratis thuis bij bestellingen vanaf €30! Maar dat is niet alles.

Heb jij ook een maatje meer en heb je het idee dat het vinden van de juiste maat wel meer dan een maatje moeilijker wordt? We hebben aan je gedacht! Elk product wat bij ons in de webshop komt wordt namelijk speciaal opgemeten. Zo weet je precies hoe groot een product valt. Hiermee verkleinen we ook nog eens de kans dat je jouw pakketje moet retourneren en vervolgens op vervanging moet wachten, alleen om de juiste maat te krijgen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!