fbp
0

Winkelwagen is leeg

Jeans 2 voor 70 euro!

Jeans 2 voor 70 euro Melvinsi Fashion

We houden bij Melvinsi Fashion erg van acties en daarmee kunnen we de laagste prijs bieden aan onze klanten. Daarom verwennen we je graag met een buitengewone deal van 2 broeken voor maar 70 euro. We hebben een broek voor iedere wens: zwarte broeken, joggingbroeken, pantalons, spijkerbroeken, korte broeken etc. 


Jeans 34" - - Melvinsi Jeans 34" - - Melvinsi
2 voor €70
Jeans 34" - - Melvinsi Jeans 34" - - Melvinsi
2 voor €70
-25%
Regular Fit Jeans - - Melvinsi Regular Fit Jeans - - Melvinsi
2 voor €70
39,95 29,95
40INCH 42INCH 44INCH 46INCH 48INCH 50INCH 52INCH 54INCH 56INCH 58INCH 60INCH
Bekijk product
Bekijk product
-29%
Stretch Jeans "Ambrose" - - Melvinsi Stretch Jeans "Ambrose" - - Melvinsi
2 voor €70
-29%
Stretch Jeans "Benson" - - Melvinsi Stretch Jeans "Benson" - - Melvinsi
2 voor €70
Jeans 34" - - Melvinsi Jeans 34" - - Melvinsi
2 voor €70
39,95
42INCH 44INCH 46INCH 48INCH 50INCH 52INCH 54INCH 56INCH 58INCH 60INCH
Bekijk product
Bekijk product
Jeans 34" - - Melvinsi Jeans 34" - - Melvinsi
2 voor €70

Jeans: 2 voor 70 euro!

Deze actie valt niet te vergelijken met de standaard hoge prijzen van broeken, al helemaal voor een man met een maatje meer! We hebben een diverse collectie van broeken, waarbij je kunt kiezen uit merken zoals KAM JEANSWEAR, D555, Duke London en nog meer! Onder de actie '2 jeans voor 70 euro' vallen alle grote maten jeans, dus je kunt bij deze actie kiezen uit spijkerbroeken, zwarte broeken en lichte broeken. Je kunt jouw kast dus in één klap bijvullen met twee hele verschillende broeken. En dat ook nog eens voor zo'n lage prijs! 

Onze broeken zijn ook enorm goed te combineren met onze hoge kwaliteit riemen. We hebben riemen in verschillende kleuren, materialen en uiteraard ... maten! Elke broek is weer te combineren met een perfect passende bovenkant. Op een pantalon is een net overhemd prachtig. En de joggingbroeken en korte broeken kun je bijvoorbeeld erg leuk samenstellen met een Melvinsi t-shirt of een stijlvolle polo. Psst ... ook op deze overhemden, t-shirts en polo's zit een actie van 2 voor een lagere prijs. Dat betekend maar één ding: inslaan!

Matenstress? Geen zorgen!

Wij helpen je graag met het bepalen van de perfecte maat, zodat het item dat je thuis krijgt als een tweede huid voelt. In de matenlabel kun je bij elk individueel product de maatafmetingen zien. Wij hebben elk stuk grote maten herenkleding al opgemeten, dus het enige wat jij nog moet doen is thuis jouw maten opmeten en kijken welke matcht met een item op de site. We hebben een wijde variatie van maten, dus dat moet helemaal goed komen! Als je toch je twijfels hebt, wees dan snel gerustgesteld door even contact op te nemen met de klantenservice. Zij helpen je erg graag met het vaststellen van de juiste maat, zodat je optimaal kunt genieten van je aankoop!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!