fbp

Jeans 2 voor 70 euro Melvinsi Fashion

We houden bij Melvinsi Fashion erg van acties en daarmee kunnen we de laagste prijs bieden aan onze klanten. Daarom verwennen we je graag met een buitengewone deal van 2 broeken voor maar 70 euro. We hebben een broek voor iedere wens: zwarte broeken, joggingbroeken, pantalons, spijkerbroeken, korte broeken etc. 

Sorteer op

Prijs

Kleuren

Merk

Maat


Jeans 34" van merk ROCKFORD in de kleur stone, gemaakt van 100% cotton jeans. Jeans 34" van merk ROCKFORD in de kleur stone, gemaakt van 100% cotton jeans.
49,95
Comfort Jeans van merk ROCKFORD in de kleur blauw, gemaakt van 100% cotton jean. Comfort Jeans van merk ROCKFORD in de kleur blauw, gemaakt van 100% cotton jean.
49,00
Comfort Jeans van merk ROCKFORD in de kleur zwart, gemaakt van 100% cotton jeans. Comfort Jeans van merk ROCKFORD in de kleur zwart, gemaakt van 100% cotton jeans.
49,95
Comfort Jeans van merk ROCKFORD in de kleur stonewash blue, gemaakt van 100% cotton denim. Comfort Jeans van merk ROCKFORD in de kleur stonewash blue, gemaakt van 100% cotton denim.
49,95

Jeans: 2 voor 70 euro!

Deze actie valt niet te vergelijken met de standaard hoge prijzen van broeken, al helemaal voor een man met een maatje meer! We hebben een diverse collectie van broeken, waarbij je kunt kiezen uit merken zoals KAM JEANSWEAR, D555, Duke London en nog meer! Onder de actie '2 jeans voor 70 euro' vallen alle grote maten jeans, dus je kunt bij deze actie kiezen uit spijkerbroeken, zwarte broeken en lichte broeken. Je kunt jouw kast dus in één klap bijvullen met twee hele verschillende broeken. En dat ook nog eens voor zo'n lage prijs! 

Onze broeken zijn ook enorm goed te combineren met onze hoge kwaliteit riemen. We hebben riemen in verschillende kleuren, materialen en uiteraard ... maten! Elke broek is weer te combineren met een perfect passende bovenkant. Op een pantalon is een net overhemd prachtig. En de joggingbroeken en korte broeken kun je bijvoorbeeld erg leuk samenstellen met een Melvinsi t-shirt of een stijlvolle polo. Psst ... ook op deze overhemden, t-shirts en polo's zit een actie van 2 voor een lagere prijs. Dat betekend maar één ding: inslaan!

Matenstress? Geen zorgen!

Wij helpen je graag met het bepalen van de perfecte maat, zodat het item dat je thuis krijgt als een tweede huid voelt. In de matenlabel kun je bij elk individueel product de maatafmetingen zien. Wij hebben elk stuk grote maten herenkleding al opgemeten, dus het enige wat jij nog moet doen is thuis jouw maten opmeten en kijken welke matcht met een item op de site. We hebben een wijde variatie van maten, dus dat moet helemaal goed komen! Als je toch je twijfels hebt, wees dan snel gerustgesteld door even contact op te nemen met de klantenservice. Zij helpen je erg graag met het vaststellen van de juiste maat, zodat je optimaal kunt genieten van je aankoop!