fbp

Grote maten heren bodywarmers | Melvinsi Fashion

Een grote maten heren bodywarmer is de perfecte jas voor 'er tussenin'. Deze mouwloze wonders houden je warm en zitten niet in de weg van je armen. Bekijk snel de collectie bij Melvinsi Fashion!

Sorteer op

Prijs

Kleuren

Merk

Maat


Bodywarmer van merk CASA MODA in de kleur blauw. Bodywarmer van merk CASA MODA in de kleur blauw.
89,95
Hoody-Bodywarmer "Blake" van merk D555 in de kleur navy, gemaakt van poly-cotton. Hoody-Bodywarmer "Blake" van merk D555 in de kleur navy, gemaakt van poly-cotton.
48,95
bodywarmer "Enzo" - Melvinsi bodywarmer "Enzo" - Melvinsi
69,95
Bodywarmer "Enzo" - Melvinsi Bodywarmer "Enzo" - Melvinsi
69,95

Grote maten heren bodywarmers

Soms is een jas net wat te veel, maar wil je wel graag wat bescherming tegen de kou. Onze plus size bodywarmers bieden de perfecte oplossing voor je probleem. Ze geven je een heerlijk warme deklaag. Daar bovenop geven ze je ook nog eens precies de beweegruimte die je nodig hebt. Zo hou je je armen vrij om te doen wat je moet doen én ben je goed bestand tegen de kou. 

De stijlvolle bodywarmers zijn ideaal om even snel aan te gooien als je wat in de tuin moet doen. De kracht van de bodywarmer is dan ook dat je heerlijk kan tuinieren zonder de hinder van dikke mouwen. Ook zal je dus nooit zo oververhit raken als van een winterjas. Onze grote maten heren bodywarmers zijn dan ook de perfecte aankoop voor de harde werker!

Extra maatje? Extra service!

Goed, je hebt een maatje meer. Betekent dat dan ook dat je meer service verdient? Bij ons wel! Bij Melvinsi Fashion zijn we enorm gesteld op jou als klanten, dus we willen je zoveel mogelijk tegemoet komen. Hoe dan we dat dan? Op een aantal manieren. Zo meten we bijvoorbeeld elk plus size product speciaal op, nog voordat deze bij ons in de shop verschijnt. Omdat we dit voor elk product specifiek doen, is de kans dat je een artikel retour moet sturen veel kleiner dan bij de meeste webshops!

Wij geloven in service op maat, letterlijk en figuurlijk. Bij onze maattabellen geven we je dan ook een speciale handleiding, zodat je thuis je eigen maat kunt opnemen. Omdat we veel tijd in dit proces hebben gestoken is de kans klein dat je met een verkeerde maat komt te zitten. Is dat wel het geval en wil je graag een andere maat? Geef dan voor de zekerheid nog even een belletje naar onze klantenservice, zij kunnen je het perfecte maatadvies geven. Zo heb je binnen no-time alsnog het juiste product op de mat!

Naast plus size bodywarmers bieden wij de mooiste merken in grote maten herenkleding aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van: