fbp

Grote maten heren colberts | Melvinsi Fashion

 

Sorteer op

Prijs

Merk

Maat


Geen resultaten gevonden

Grote maten heren colberts

Een jas is natuurlijk niet geschikt voor elke situatie. Een mooie plus size zomerjas kan maar tot op een bepaald punt mee, een zakelijke afspraak kun je er bijvoorbeeld beter niet in doen. Goede nieuws is dat daar een vrij simpele oplossing voor is: de plus size colbert. Een colbert is een prachtige pakjas, die gemaakt is voor zakelijke momenten of bijvoorbeeld een kerstdiner met de familie. Je kunt de colbert dus het best gebruiken op momenten dat je net even wat netter voor de dag wilt komen. 

Elk product een eigen maattabel

Een maatje meer betekent natuurlijk ook dat je een maatje meer service verdient. Dat maatje meer bieden we je bij Melvinsi op verschillende manieren. Één van die manieren is hoe wij producten invoeren op de website. Dat doen we namelijk niet zoals de meeste webshops dat doen. Normaal wordt een product direct online geknald op het moment dat deze binnen is gekomen. Bij Melvinsi Fashion doen we dit net wat anders. Wij meten elk van onze plus size artikelen los op en geven ze een speciale maattabel. Zo zorgen we er voor dat je altijd binnen no-time de juiste maat te pakken hebt. 

Weet je niet precies wat je maat is? Bij onze maattabel hebben we een uitgebreide uitleg staan hoe jij je maat op kan nemen. Van borst to taille metingen, het staat allemaal voor je klaar, zodat je zo thuis je eigen maat kunt ontdekken. Kom je er niet helemaal uit met de maattabel of met het opmeten? Geef schroom niet om onze klantenservice een belletje te geven. Zij zitten er om er voor te zorgen dat jij zo snel mogelijk de juiste maat te pakken hebt. Dus zet ze maar snel aan het werk en bestel je eerste grote maten colbert, op maat!