fbp
Regenjassen

Grote maten heren regenjassen | Melvinsi Fashion!

 


Grote maten regenjassen

In Nederland kun je lang niet altijd rekenen op goed weer. Vaak kijk je naar buiten en is het toch wel aardig grauw. Na het weerbericht bekeken te hebben blijkt het inderdaad te gaan regenen. Wat nu? Simpel! Nu pak je je nieuwe plus size regenjas van de kapstok! Met ons variabele assortiment hebben we altijd een mooie regenjas voor je klaarliggen. 

Regenjassen zijn natuurlijk handig op elke trip, hoe klein ook. Even snel een tripje naar de supermarkt is over voor je het weet, simpelweg omdat je met een droge bol overkomt. Ben je van plan om een grotere trip te maken? Zoals een boswandeling of een vakantie in het najaar? Zonder een regenjas kan je natuurlijk eigenlijk niet van huis. Een wandeling kan letterlijk én figuurlijk in het water vallen als je met een nat pak thuiskomt. Met een mooie plus size regenjas ben je dus voorbereid op alles!

Regenjassen hebben vaak een slechte naam bij de modekenners onder ons. Ze zouden te lomp en lelijk zijn. Daarom hebben we speciaal voor de kenners ook gelet op het uiterlijk van de jassen. Zo kan ook de man met een maatje meer stijlvol door weer en wind!

Net dat beetje extra

Bij een mooie jas verwacht je natuurlijk ook mooie service. Ook wat dat betreft zit je goed bij Melvinsi Fashion! Zo versturen we je nieuwe kleren al dezelfde dag, zodat je je pakketje de volgende dag al in huis hebt. Als we tenminste voor 20uur je order en betaling binnen hebben. Als je voor meer dan 30 euro bij ons besteed, nemen wij de kosten ook nog eens voor onze rekening! Ben je niet tevreden met je nieuwe aankoop? Dan kan je deze gewoon terugsturen en zorgen we zo snel mogelijk voor een mooie vervanging, in de juiste maat of kleur!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!