fbp
Zomerjassen

Grote maten heren zomerjassen | Melvinsi Fashion

 


Grote maten zomerjassen

Na een aantal koude wintermaanden is het voor dat je het weet opeens al weer warm aan het worden buiten. Dus hoog tijd om de winterjassen naar zolder te verbannen en een nieuwe gedaante aan te nemen. Met de zomerjassen bij Melvinsi Fashion heb je meer dan genoeg keus, voor elke stijlfanaat wat wils. Met verschillende merken, stijlen en kleuren is het eigenlijk gewoon té moeilijk om géén prachtige nieuwe jas te vinden!

Ben je toch nog een beetje twijfelachtig over de mouwen van de zomerjas? Misschien dat een mooie plus size bodywarmer dan wat voor je is! De bodywarmers geven je meer dan genoeg ruimte om te bewegen en voelen toch luchtig aan door het ontbreken van de mouwen. Zo heb je de ideale combinatie tussen warmte en vrijheid.

Met zomerjassen is het natuurlijk ook altijd een beetje mixen en matchen. Zo kun je bijvoorbeeld prima een aantal verschillende zomerjassen achter de hand hebben, zodat je je aan kan passen op elke outfit. zo ben je altijd stijlvol buiten in de voorjaarszon. Met onze zomerjassen trek je gegarandeerd de aandacht, omdat ook de jassen voor heren met een maatje meer nu in hippe en stoere varianten komen!

Meer stof, meer service

Bij Melvinsi Fashion verkopen we niet alleen grote kleding, we verkopen ook grote service. Althans, we verkopen de producten en de service krijg je er altijd gratis bij! Zo geven we je bijvoorbeeld de bezorgkosten cadeau op het moment dat je voor 30 euro of meer bij ons bestelt. Doe je dit voor 20uur ’s avonds? Dan zorgen we dat je het pakketje de volgende dag al thuis hebt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!