fbp

Grote maten heren hemden shop je bij Melvinsi Fashion!

Een outfit begint bij het laagje wat het dichtst op je huid ligt: het hemd. Onze plus size hemden zijn er zodat ook de man met een maatje meer zijn outfit compleet kan maken!

Sorteer op

Prijs

Kleuren

Merk

Maat


-36%
Tanktop - Melvinsi Tanktop - Melvinsi
14,00 9,00
Tanktop van merk D555 in de kleur charcoal, gemaakt van poly-cotton. Tanktop van merk D555 in de kleur charcoal, gemaakt van poly-cotton.
16,95
Tanktop van merk D555 in de kleur blauw, gemaakt van 100% katoen. Tanktop van merk D555 in de kleur blauw, gemaakt van 100% katoen.
16,00
Tanktop van merk D555 in de kleur rood, gemaakt van 100% katoen. Tanktop van merk D555 in de kleur rood, gemaakt van 100% katoen.
16,95
Tanktop van merk D555 in de kleur grijs, gemaakt van poly-cotton. Tanktop van merk D555 in de kleur grijs, gemaakt van poly-cotton.
16,95
Tanktop van merk D555 in de kleur zwart, gemaakt van 100% katoen. Tanktop van merk D555 in de kleur zwart, gemaakt van 100% katoen.
16,00
Tanktop van merk D555 in de kleur wit, gemaakt van 100% katoen. Tanktop van merk D555 in de kleur wit, gemaakt van 100% katoen.
16,95
Tanktop van merk D555 in de kleur blauw, gemaakt van 100% katoen. Tanktop van merk D555 in de kleur blauw, gemaakt van 100% katoen.
16,95

Grote maten heren hemden

Je staat voor de kast, wat is het eerste wat je zoekt? Waarschijnlijk kies je eert een mooi overhemd of een stijlvolle trui uit. Maar wat is het eerste wat je aantrekt? Juist, je ondergoed; en onder dat mooie overhemd of die stijlvolle trui draag je natuurlijk een hemd. Hij is dan wel niet de hele dag in zicht, maar daarom is het des te belangrijker dat hij goed zit, dat is namelijk de laag die direct op je huid ligt! 

Als de basis van je alledaagse én zakelijke outfit is een plus size hemd onmisbaar in je garderobe. Bij Melvinsi Fashion zijn we er om de man met een maatje meer stijlvol over straat te kunnen sturen, maar ook om deze man dat beetje extra comfort te bieden. En dat is niet alles!

Meer comfort, meer service

De man met een maatje meer verdient natuurlijk niet alleen een goed passende outfit, maar ook passende service. Daarom besteden we met ons team wat extra aandacht aan jou. Zo meten we bijvoorbeeld elk artikel speciaal op voordat hij in de webshop verschijnt. Dat hoor je goed, we meten élk artikel individueel op! Waarom? Omdat een retourzending voor niemand leuk is, wij vinden het namelijk jammer dat je product niet was zoals verwacht. En nog vervelender: jij moet wachten op je nieuwe product. Daarom meten we alles dus tot op de centimeter precies op en zetten we dit in een maattabel. Zodat je zonder twijfel de juiste maat in huis kunt halen en niet hoeft te wachten op een ingeruild product. Mocht je nog twijfelen bij het kiezen van je maat, geef onze klantenservice dan eens een belletje. Zij zitten elke werkdag voor jou klaar, om je te helpen met het vinden van jouw maatje meer!