fbp
Onderbroeken

Plus size onderbroeken, online bij Melvinsi Fashion!

 


Grote maten heren onderbroeken

Een outfit is als een gebouw, een gebouw dat uit allemaal verschillende laagjes is opgebouwd. Zoals we weten heeft elk gebouw een juiste fundering nodig om te functioneren. Een plus size onderbroek is de fundering van de outfit van de man met een maatje meer. Ondergoed kan de outfit maken of breken. Dat is natuurlijk niet omdat het er niet mooi uit kan zien, als het goed is is het namelijk niet in zicht. Maar wel omdat een slecht zittende onderbroek je dag net wat zuurder kan maken. Gelukkig hebben we daar aan gedacht! De onderbroeken van Melvinsi Fashion zijn van kwalitatief hoog katoen en zijn de perfecte fundering voor jouw outfit. De boxers zitten mooi onder de kleding en geven meer dan genoeg comfort, zodat je de dag lekker door komt. 

Een maatje meer, goed opgemeten

Onderbroeken kunnen niet zomaar geretourneerd worden, des te belangrijker dat ze goed zijn opgemeten. Gelukkig hebben we daar aan gedacht! Alle producten op Melvinsi.nl worden speciaal opgemeten, zodat je nagenoeg nooit naast je maat grijpt. Nog voordat ze in de shop komen gaan de producten bij ons onder het meetlint door. Deze kleine moeite bespaard jou dus de moeite om je producten retour te moeten sturen of opnieuw te moeten bestellen. Dat is wat wij ‘een maatje meer service’ noemen! Mocht je moeite hebben met de maattabellen bij de producten, dan kun je altijd nog even contact opnemen met de experts bij onze klantenservice. Zij zitten vijf dagen per week voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je te helpen om de juiste maat te vinden! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!