fbp

Pantoffels

Sorteer op

Prijs

Merk

Maat


Geen resultaten gevonden

Warm en comfortabel

Bij een lekkere lounge outfit hoort het juiste schoeisel. Om je lounge outfit af te maken hebben we wat heerlijk warme pantoffels voor je klaar staan! Als je dan ’s ochtends uit je bed stapt hoef je niet op de koude vloer te landen, maar schuif je in je warme Apollo pantoffels! Combineer dit met een lekkere badjas en een bijpassende pyjama en je bent klaar voor een bakje koffie op de vroege ochtend. Onze plus size lounge- en nachtmode is verkrijgbaar van 2XL t/m 8XL. Hierdoor kan iedereen genieten van grote maten pyjama's!

Deze pantoffels hebben een stevige structuur én zijn erg zacht aan de binnenkant wegens de dikke laag (nep) bont. De luxueuze pantoffels zijn verkrijgbaar in het grijs en in het zwart. Ze hebben een rubberen zool, waardoor je niet kunt uitglijden en je grip hebt op de grond. De pantoffels zijn beschikbaar in maat 41 t/m 46.

De instapsloffen van Apollo zijn wereldwijd enorm goed beoordeeld wegens hun comfort en functionaliteit! En in hoeverre pantoffels stijlvol kunnen zijn, hebben deze pantoffels een mooi en luxueus uiterlijk. 

Morgen nog in huis!

Wil je morgenochtend nog genieten van jouw Apollo pantoffels? Dat kan zeker! Als je je bestelling vóór 20:00 uur hebt geplaatst, dan regelen wij dat jij de volgende dag nog kan genieten van intens comfort. Een goeie en snelle service is standaard bij Melvinsi en wij willen graag dat jij zo snel mogelijk van onze items kan genieten! 

Heb je per ongeluk de verkeerde maat besteld? Dan kun je jouw pantoffels uiteraard gratis retourneren. Je hebt ook gratis verzending vanaf 30 euro, dus als je nog een item in je winkelmandje toevoegd, dan kun genieten van een extra item én gratis verzending!