fbp
Sokken

Grote maten heren sokken bestel je online bij Melvinsi!

 


Grote maten heren sokken

Sokken en schoenen zijn de enige lagen die jouw dierbare voeten scheiden van de harde buitenwereld. Letterlijk, zonder de juiste sokken kan een wandeling namelijk een hard bevochten strijd worden. Daarom hebben we bij Melvinsi Fashion een paar plus size sokken voor elke man met een maatje meer. 

We hebben ook enorm leuke sokken met gave printjes! De sokken hebben leuke kleuren en lijken sprekend op Happy Socks, maar die van ons zijn voor de fractie van de prijs van Happy Socks voor mannen.

Elk seizoen

Het mooie van een sok is natuurlijk dat ze er in zoveel verschillende soorten, maten en kleuren zijn. Sokken zijn gewoon een extra manier om jezelf neer te zetten. Een leuk accentje kan net dat ene fleurige element zijn die je outfit nodig had. voor de najaarsmaanden hebben we heerlijke dikke sokken. Deze sokken geven je altijd de warmte die je verdient. Als man met een maatje meer hebben de traditionele merken vaak niet precies watje zoekt. Maar onze maten zijn voor de grote man, dus ook in sokken!

Voor de zomerse maanden hebben we natuurlijk ook heerlijke enkelsokken. Deze sokken zorgen er voor dat je gerust je sneakers kan dragen en niet naar een slipper hoeft te vluchten als de hitte te hoog oploopt. Enkelsokken doen precies wat de naam al een beetje verraad: Ze komen precies tot de enkel en beschermen je zo tegen het schuren van de hak tegen de schoen. 

Maatje meer, meer service!

Wij helpen de man met een maatje meer stijlvol over straat, maar daar blijft het niet bij. Wij geven namelijk veel om onze klanten proberen dan ook zoveel mogelijk op jullie in te spelen. Dit doen we bijvoorbeeld door gratis naar België te verzenden bij bestellingen vanaf €30. We doen ook zoveel mogelijk ons best om jou als klant tegemoet te komen na het bezorgen van  je nieuwe aanwinst. We geven je dan ook 100 dagen bedenktijd, zodat je er nog eens even goed over na kunt denken of je wel tevreden bent. Ben je dat niet? Dan retourneer je je product volledig gratis. Dat is nou wat wij noemen een maatje meer service!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!