fbp

Grote maten heren sokken bestel je online bij Melvinsi!

Enkelsokken, wintersokken, we hebben het allemaal voor je klaar gelegd! Zo kan de man met een maatje meer zijn volledige outfit bij ons samenstellen en zo dus ook stijlvol over straat!

Sorteer op

Prijs

Kleuren

Merk

Maat


10 pack herensokken - Melvinsi 10 pack herensokken - Melvinsi
24,95
5-pack Capital sokken - Melvinsi 5-pack Capital sokken - Melvinsi
18,95
5-pack Capital sokken - Melvinsi 5-pack Capital sokken - Melvinsi
18,95
5-pack Capital sokken - Melvinsi 5-pack Capital sokken - Melvinsi
18,95
Bestel 2x een multi-pack sokken en profiteer van 5 euro extra voordeel! 
Modieuze sokken met maritiem print en gebundeld per 6 paar. De bundel bestaat uit 3 paar zwarte- en 3 paar blauwe sokken.Apollo sokken zijn naadloze sokken (de teennaad van de sokken is hand-geketteld) en zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit garen waardoor ze van een supersterke kwaliteit, door de samenstelling van de stoffen past deze sok altijd bij maten 40 tot 46.One size fits all: maat 40 t/m 46. Bestel 2x een multi-pack sokken en profiteer van 5 euro extra voordeel! 
Modieuze sokken met maritiem print en gebundeld per 6 paar. De bundel bestaat uit 3 paar zwarte- en 3 paar blauwe sokken.Apollo sokken zijn naadloze sokken (de teennaad van de sokken is hand-geketteld) en zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit garen waardoor ze van een supersterke kwaliteit, door de samenstelling van de stoffen past deze sok altijd bij maten 40 tot 46.One size fits all: maat 40 t/m 46.
22,95
Bestel 2x een multi-pack sokken en profiteer van 5 euro extra voordeel! 
Modieuze sokken met Amerikaanse printen en gebundeld per 6 paar.Apollo sokken zijn naadloze sokken (de teennaad van de sokken is hand-geketteld) en zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit garen waardoor ze van een supersterke kwaliteit zijn en door de samenstelling van de stoffen past deze sok altijd bij maten 40 tot 46. Bestel 2x een multi-pack sokken en profiteer van 5 euro extra voordeel! 
Modieuze sokken met Amerikaanse printen en gebundeld per 6 paar.Apollo sokken zijn naadloze sokken (de teennaad van de sokken is hand-geketteld) en zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit garen waardoor ze van een supersterke kwaliteit zijn en door de samenstelling van de stoffen past deze sok altijd bij maten 40 tot 46.
22,95
-50%
Apollo Sports Davis Cup Sokken 12 paar (3 bundels). De sokken zijn handgeketteld waardoor er geen voelbare naad op de teen is.Sport sokken van het bekende merk Apollo. U ontvangt 12 paar sokken met 4 verschillende kleuren, namelijk: Blauw, Navy, Zwart en Grijs. Apollo Sports Davis Cup Sokken 12 paar (3 bundels). De sokken zijn handgeketteld waardoor er geen voelbare naad op de teen is.Sport sokken van het bekende merk Apollo. U ontvangt 12 paar sokken met 4 verschillende kleuren, namelijk: Blauw, Navy, Zwart en Grijs.
26,95 13,45

Grote maten heren sokken

Sokken en schoenen zijn de enige lagen die jouw dierbare voeten scheiden van de harde buitenwereld. Letterlijk, zonder de juiste sokken kan een wandeling namelijk een hard bevochten strijd worden. Daarom hebben we bij Melvinsi Fashion een paar plus size sokken voor elke man met een maatje meer. 

We hebben ook enorm leuke sokken met gave printjes! De sokken hebben leuke kleuren en lijken sprekend op Happy Socks, maar die van ons zijn voor de fractie van de prijs van Happy Socks voor mannen.

Elk seizoen

Het mooie van een sok is natuurlijk dat ze er in zoveel verschillende soorten, maten en kleuren zijn. Sokken zijn gewoon een extra manier om jezelf neer te zetten. Een leuk accentje kan net dat ene fleurige element zijn die je outfit nodig had. voor de najaarsmaanden hebben we heerlijke dikke sokken. Deze sokken geven je altijd de warmte die je verdient. Als man met een maatje meer hebben de traditionele merken vaak niet precies watje zoekt. Maar onze maten zijn voor de grote man, dus ook in sokken!

Voor de zomerse maanden hebben we natuurlijk ook heerlijke enkelsokken. Deze sokken zorgen er voor dat je gerust je sneakers kan dragen en niet naar een slipper hoeft te vluchten als de hitte te hoog oploopt. Enkelsokken doen precies wat de naam al een beetje verraad: Ze komen precies tot de enkel en beschermen je zo tegen het schuren van de hak tegen de schoen. 

Maatje meer, meer service!

Wij helpen de man met een maatje meer stijlvol over straat, maar daar blijft het niet bij. Wij geven namelijk veel om onze klanten proberen dan ook zoveel mogelijk op jullie in te spelen. Dit doen we bijvoorbeeld door gratis naar België te verzenden bij bestellingen vanaf €30. We doen ook zoveel mogelijk ons best om jou als klant tegemoet te komen na het bezorgen van  je nieuwe aanwinst. We geven je dan ook 100 dagen bedenktijd, zodat je er nog eens even goed over na kunt denken of je wel tevreden bent. Ben je dat niet? Dan retourneer je je product volledig gratis. Dat is nou wat wij noemen een maatje meer service!