fbp
Lange Mouw

Grote maten overhemden | Lange mouw | Melvinsi Fashion

 


Grote maten overhemden met lange mouwen

Het lange mouwen overhemd is één van de meest stijlvolle kledingstukken voor mannen. Zo ook voor de man met een plus size maat. Al helemaal met het assortiment wat hem te wachten staat bij Melvinsi Fashion. Met prachtige overhemden van MelvinsiGreyes en Casa Moda zijn er allemaal verschillende overhemden in alle denkbare stijlen.

Of je nou voor business casual gaat of lekker los voor in de vrije tijd, een grote maten overhemd met lange mouwen is altijd een sterke keuze. In de warmere maanden van het jaar kun je zelfs de mouwen nog opstropen om een stoer maar toch zakelijk imago uit te stralen. 

In het najaar kun je er natuurlijk altijd nog voor kiezen om voor 'de ideale schoonzoon' -look te gaan, door een mooie sweater over een effen overhemd aan te doen! Dit maakt altijd een nette, volwassen indruk en laat zien dat jij toch wel degelijk de meest stijlvolle persoon in de omgeving bent!

Grote maten, grote service

Waarschijnlijk wist je al dat onze klantenservice elke werkdag tot 17uur voor je klaar zit. Maar wist je ook dat we alle producten speciaal voor jou opmeten? Voor dat ze de webshop in gaan worden alle producten eerst door een uitgebreide check gehaald. Hierin bepalen we de exacte afmetingen van het artikel en stellen we een unieke maattabel op voor elk product. Om alles zo makkelijk mogelijk te maken hebben we ook handige instructies voor je gemaakt, zodat je precies weet hoe je de verschillende onderdelen van de maattabel zelf thuis kan opmeten. 

Kom je er nog niet helemaal uit na de instructies te hebben geraadpleegd? Geen enkel probleem! Zoals je ondertussen weet zit onze klantenservice elke werkdag voor je klaar. Zij kunnen je advies op maat bieden, zodat jij zo min mogelijk risico loopt dat je dat mooie nieuwe overhemd terug moet sturen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!