fbp
Regenkleding

Grote Maten Regenkleding 2XL tot en met 8XL


Grote maten heren regenkleding

Melvinsi biedt niet alleen alledaagse, nette- en ondermode in grote maten, maar ook praktische regenkleding om het jaar droog mee door te komen. Melvinsi levert grote maten regenkleding van de kwaliteitsmerken zoals D555 en Canson. Om aan alle wensen te voldoen is de regenkleding verkrijgbaar in verschillende kleuren en is de kleding niet alleen regen, maar ook windafstotend. Dit maakt onze regenkleding in grote maten geschikt voor alle seizoenen. Koop jouw nieuwe regenjas, regenbroek of gevoerde outdoor broek op je gemak online in onze webshop. We leveren maat 2XL t/m 8XL in de regenkleding.

We wonen nu eenmaal in Nederland en daarbij gepaard komen de regenachtige, met wind gevulde dagen. Regenkleding is daarom essentieel als je graag buiten komt of wilt genieten van een fietstocht. We hebben regenkleding in grote maten voor de plus size mannen. 

Regenkleding kan ook stijlvol zijn! KAM Jeanswear biedt regenkleding dat er goed uitziet en bovendien erg functioneel is. De regenkleding houdt de wind en regen buiten en zorgt dat je fris en fruitig op je bestemming aankomt.

Welke maat past bij jou?

We begrijpen dat het lastig om de in één keer de juiste maat te kiezen, maar gelukkig kun je jouw gekochte items gratis terugsturen. We zorgen dan uiteraard dat je vervolgens de juiste maat de volgende dag thuis krijgt. We hebben natuurlijk het liefste dat je meteen de goede maat, zodat jij zo snel mogelijk van jouw items kan genieten. Daarom hebben wij elk item individueel opgemeten en hebben we een maatlabel gemaakt. Bij elk item op onze website kun je vinden welke maat het beste bij je past, door jezelf op te meten en deze vervolgens te matchen met de afmetingen die in de maatlabel staan. Zo sla je meteen de spijker op de kop en heb je gegarandeerd de juiste maat!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!