fbp

Grote maten heren zwembroeken

Prachtige grote maten heren zwembroeken, van merken als D555 en Replika. Allemaal natuurlijk in een maatje meer, perfect voor in de zomer.

Sorteer op

Prijs

Kleuren

Merk

Maat


D555 Flamingo en Palmboom Zwembroek van merk D555 in de kleur meerkleurig, gemaakt van polyester. D555 Flamingo en Palmboom Zwembroek van merk D555 in de kleur meerkleurig, gemaakt van polyester.
44,99
-21%
Palm Tree Printed Swim Shorts - Melvinsi Palm Tree Printed Swim Shorts - Melvinsi
31,50 24,95
-33%
Swim Shorts Twinstripe - Melvinsi Swim Shorts Twinstripe - Melvinsi
29,95 19,95
-43%
Stoere Replika zwemshort voorzien van een touwtje in de elastische tailleband, een merklogo aan de zoom van de linker broekspijp, 2 afsluitbare steekzakken aan de voorzijde voorzien van een ventilatiegaatje en 2 afsluitbare achterzakken.Het zwemshort gevoerd met net-materiaal. Stoere Replika zwemshort voorzien van een touwtje in de elastische tailleband, een merklogo aan de zoom van de linker broekspijp, 2 afsluitbare steekzakken aan de voorzijde voorzien van een ventilatiegaatje en 2 afsluitbare achterzakken.Het zwemshort gevoerd met net-materiaal.
34,95 19,95
swimshort "Yarrow" van merk D555 in de kleur turquoise, gemaakt van nylon. swimshort "Yarrow" van merk D555 in de kleur turquoise, gemaakt van nylon.
39,95
Zwembroek "Yarrow" van merk D555 in de kleur navy, gemaakt van nylon. Zwembroek "Yarrow" van merk D555 in de kleur navy, gemaakt van nylon.
39,95
Zwembroek "Yarrow" van merk D555 in de kleur rood, gemaakt van nylon. Zwembroek "Yarrow" van merk D555 in de kleur rood, gemaakt van nylon.
39,95
Zwemshort "Yarrow" van merk D555 in de kleur royal blue, gemaakt van nylon. Zwemshort "Yarrow" van merk D555 in de kleur royal blue, gemaakt van nylon.
39,95
Zwembroek "Yarrow" van merk D555 in de kleur burgundy, gemaakt van nylon. Zwembroek "Yarrow" van merk D555 in de kleur burgundy, gemaakt van nylon.
39,95

Grote maten heren zwembroeken

Je kan je de scene al wel voorstellen: het is warm en je ligt aan een strandje te bakken in de zon. Dat kun je natuurlijk in een grote maten heren korte broek doen. Maar daar kun je natuurlijk niet een duik in nemen. Daarom hebben we op Melvinsi.nl prachtige grote maten heren zwembroeken voor je klaargezet! Deze zwembroeken zijn perfect voor de echte waterratten met een maatje meer. Geniet optimaal van het hoogseizoen, in stijl en in een maatje meer.

Onze plus size zwembroeken komen in de fleurigste kleuren die je kunt bedenken. Van oranje tot blauw, voor elke zwemmer hebben we wel een passende grote maten heren zwemshort. Draag een mooi plus size T-shirt op je nieuwe zwembroek om het plaatje compleet te maken.

Een maattabel voor elke zwembroek

Bij Melvinsi vinden we het altijd heel vervelend om te horen dat er soms nog wat fout gaat bij het kiezen van de juiste maat in de zoektocht naar een nieuwe zwembroek. Daarom maken we tegenwoordig voor elk product dat je in onze webshop tegenkomt een unieke maattabel. Omdat ze dus stuk voor stuk door onze experts onder de loep worden genomen, grijp je nagenoeg nooit meer naar het verkeerde maatje meer.