fbp
T-shirts

Grote maten heren T-shirts bestel je online bij Melvinsi Fashion!


Grote maten heren t-shirts

Het T-shirt, de veteraan onder de kledingstukken. Het is een kledingstuk wat over de jaren heen eigenlijk nog nooit heeft ontbroken in ieders kledingkast. Met onze plus size heren T-shirts proberen we er ook voor te zorgen dat de man met een maatje meer altijd optimaal kan blijven genieten van deze klassieker. 

Zoals gezegd, het T-shirt gaat al generaties mee en dit is niet voor niets. De hoeveelheid verschillende T-shirts zorgt ervoor dat je er eigenlijk bij elke outfit wel een kan dragen. Onze grote maten heren T-shirts zijn daar geen uitzondering op. Met een geweldige hoeveelheid verschillende prints en kleuren is er genoeg variatie om eindeloos te combineren. Denk er eens aan om een T-shirt te combineren met een mooie chino. Deze kleurrijke combinatie zorgt ervoor dat jij in elke kamer het middelpunt van de aandacht bent. 

Is het wat te warm voor een chino? Onze shorts zijn altijd een goed alternatief voor in de zomerdagen. Denk er bijvoorbeeld aan om mooie jeans shorts aan te schaffen, daar kun je vrijwel elke kleur T-shirts wel op dragen! 

Een maattabel voor elk shirt

Voor veel mannen met een maatje meer is het vaak gokken welke maat ze moeten hebben. Dit is erg vervelend, omdat je dan niet direct je nieuwe aanwinst aan kunt trekken en moet wachten op een vervangende maat. Gelukkig hebben wij een oplossing voor je! Om te zorgen dat jij zo snel mogelijk de goede maat in handen krijgt meten we élk product speciaal op. Dat hoor je goed: élk product wordt door ons opgemeten voordat deze in onze webshop verschijnt. Met onze maattabel en instructies voor het opmeten, meet jij jezelf zonder twijfel de juiste maat aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!