Bestel plus size lange mouwen herenpolo's bij Melvinsi Fashion!

 


Grote maten lange mouwen heren polo's

Onze plus size polo’s zijn gemaakt voor de man met een maatje meer. Ze komen in een groot aantal verschillende producten. Zo hebben we bijvoorbeeld prachtige opdrukken, borduursels en gaan we ook een schitterende, effen polo niet uit de weg. De polo is, als één van de meest variabele kledingstukken, passend in nagenoeg elke situatie. Ook als je een net feestje hebt of een belangrijke vergadering, kan er niet veel fout gaan met een nette polo. 

De lange mouwen polo’s zijn natuurlijk eigenlijk voor de koudere maanden van het jaar. Maar ook in het voorjaar kan deze nog wel eens van pas komen. Lange mouwen plus size polo’s zijn namelijk erg handig om even in te glippen op de avond, als het buiten wat aan het afkoelen is. Natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment aan grote maten korte mouwen herenpolo’s. Deze zijn er speciaal voor de zomermaanden, zodat ook jij altijd stijlvol voor de dag kan komen. 

De kracht van een polo schuilt in zijn eenvoud. Je ziet het vaak genoeg: een plus size T-shirt wat net niet professioneel genoeg overkomt. Dit kan komen door een print, maar soms helpt het alleen al om er een mooi kraagje bij op te zetten. Dat is precies wat polo’s doen. Ze geven net dat beetje extra klasse aan het klassieke T-shirt. Natuurlijk zijn polo’s ook van ietwat hogere kwaliteit en gaan ze ook nog eens een stuk langer mee. Maak jij al gebruik van de kracht van de polo? Bekijk snel al onze plus size polo’s en match er misschien zelfs nog een leuke chino bij. Zo zorg je dat jij altijd de stijlvolste persoon in de ruimte bent.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!