Riemen

 


Grote maten heren riemen

Het praktisch nut  van een riem valt niet te ontkennen. Hoe vaak zie je wel niet iemand langslopen waarvan je denkt ‘ik wou dat deze persoon zijn broek gewoon eens op zou trekken’. Zorg dus dat je zelf geen ‘enkeldrager’ wordt en houd je broek omhoog met een mooie plus size riem! We hebben een mooi assortiment voor je klaar staan met onder anderen riemen van D555 en Duke London

Het mooie van een riem is dat het je een extra mogelijkheid geeft om je outfit net dat beetje extra flair te geven. Match bijvoorbeeld een riem met je bril montuur of, en dat is natuurlijk de beste optie, met je schoenen! Er is niet veel stijlvollers dan een man met cognac gekleurde schoenen en een bijpassende riem. Maak je outfit dus af met die laatste ‘touch’ en steel de show, elke keer dat je de deur uit gaat. Onze grote maten heren riemen zorgen ervoor dat de man met een maatje meer stijlvol over straat kan!

Net een beetje extra, ook in service

Om jouw ervaring als klant ook dat beetje extra flair te geven, hebben we verschillende manieren waarop we je in het zonnetje proberen te zetten. Zo verzenden we tegenwoordig gratis naar België, bij bestellingen vanaf €30. Omdat het soms moeilijk is om te besluiten of een product in je kast thuis hoort hebben we ook nog eens 100 dagen bedenktijd. In deze tijd kan je rustig nadenken over je aankoop en waar nodig alsnog retourneren, geheel gratis! 

Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Daar houden we je namelijk op de hoogte van de laatste plus size aanbiedingen op onze site en de vetste nieuwe producten! Elke zaterdag ontvang je een mail van ons met ‘the latest and greatest’. Als je je voor het eerst inschrijft krijg je ook nog eens 10% korting op je volgende aankoop!

Schrijf je nu in voor de Melvinsi adventskalender!

Schrijf je nu in voor de Melvinsi adventskalender!

Vanaf 10 december openen we elke twee dagen een nieuw advent-luikje en onthullen we een nieuwe kerst-deal. Zo kun je jouw perfecte kerstcadeau met korting bestellen én nog voor de kerst in huis hebben!