fbp
0

Winkelwagen is leeg

D555


D555 kleding - Grote maten herenkleding

Heb je ooit wel eens kleding aan gehad dat zo enorm goed paste dat het leek alsof het voor jou gemaakt was? Die ervaring heb je met de grote maten herenkleding van D555. Dit kledingmerk heeft de perfecte pasvorm voor de moderne man. Iedere man vindt bij D555 wat hij zoekt. Het maakt niet uit welke maat of welke bouw je hebt. Er is voor iedereen een perfecte pasvorm te vinden. Ben je op zoek naar een overhemd, een T-shirt, een broek of een trui? Kies dan voor een kledingstuk van D555 en voel het verschil!

Maten D555

D555 heeft een duurzame productie. Ze maken enkel gebruik van organisch katoen en gerecycled polyester. Het merk heeft stoere vrije tijds herenkleding. De designs kenmerken zich door de innovatieve en revolutionaire stijl. Dit wordt geweldig gecombineerd met optimaal comfort. D555 maakt kwaliteitsvolle kleding voor een goede prijs. Iedere man kan het merk dragen, ook als je een maatje meer hebt. Juist als je een maatje meer hebt kan je bij D555 terecht. Het merk is gespecialiseerd in het maken van goed passende grote maten herenkleding. D555 maten beginnen bij S en eindigen bij 8XL. Voor iedereen is er een geschikte D555 trui te vinden!

Twijfel je over de juiste maat? Je kan eenvoudig de juiste maat vinden in de maattabel van D555. Meet je ruglengte en je buikomvang op. Schrijf beide getallen op en neem een kijkje in de maattabel. De maattabel is te vinden op de pagina van het kledingstuk. Lees in de tabel de waarden af en bekijk welke maat erbij hoort. Zit je tussen twee maten in? Kies dan de grootste maat. Zo zit het kledingstuk van D555 nooit te strak om je buik of krijg je een koude rug, omdat het kledingstuk niet lang genoeg is. Let wel goed op. Ieder kledingstuk heeft een andere maattabel. Je hebt je ruglengte immers niet nodig om een broekmaat op te meten.

Ontstaan D555

D555 is opgericht in 1985. D555 heet officieel Duke Clothing Co, alleen het gaat in Nederland door onder de naam D555. Het bedrijf is deel van het overkoepelende Bassi Fashion. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nottingham in het Verenigd Koninkrijk. D555 is rondom Nottingham de marktleider. Het merk is gespecialiseerd in grote maten herenkleding. D555 wil mode maken voor alle mannen. Ook voor de mannen die 8XL hebben.

Speciaal voor jou geselecteerd!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!