Faillissement


Huh, faillissement?

Wellicht heb je in het nieuws voorbij zien komen dat Melvinsi Fashion B.V. failliet is gegaan. Dit kan wat vragen oproepen. Daarvoor dient deze pagina: helderheid geven over het faillissement en waar wij nu staan.

Wat is er gebeurt?

Helaas zijn wij aan het begin van 2018 in zwaar weer terecht gekomen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het faillissement van Melvinsi Fashion B.V. In overleg met de curator hebben wij een doorstart weten te maken. Dit is mogelijk geweest omdat een van onze partners de webshop heeft overgenomen, Best Webshops B.V.

Best Webshops B.V. is een bedrijf waar wij voor het faillissement al nauw mee samen werkten. Zo leverde Best Webshops een groot deel van onze marketing en IT. Daarnaast verzendden wij ook via Best Webshops. De oplettende klant heeft in het verleden misschien al wel de naam Best Webshops B.V. als afzender zien staan op de verzendsticker van hun bestelling.

Omdat Best Webshops ons over heeft genomen kunnen wij verder met waar wij goed in zijn. Met hetzelfde personeel dragen wij dezelfde missie uit die wij altijd uit hebben gedragen: de grote man aan de juiste maat helpen. Met de kracht van Best Webshops kunnen wij dit nog beter dan ooit voorheen. Ons motto blijft dan ook: Grote mannen, goed gekleed!

Wat staat ons te wachten?

Met de kracht van Best Webshops achter ons kunnen wij de komende tijd gaan investeren in betere IT, marketing en nieuwe handel. Dit allen moet er voor zorgen dat de ervaring in de webshop beter dan ooit wordt. Ook zal ons aanbod de komende maanden toenemen. In eerste instantie met producten waar een iets langere levertijd op staat, maar langzamerhand zullen wij steeds meer direct kunnen leveren, zoals je altijd gewend bent. Vandaag besteld morgen in huis!

Hoe zit het met retouren van voor het faillissement?

De klant staat bij ons voorop. Dat hebben ze altijd gedaan en dat zal niet veranderen. Gelukkig denken onze vrienden bij Best Webshops daar hetzelfde over. Ondanks dat dit wettelijk gezien niet hoeft, kun je ook de bestellingen retourneren die besteld zijn voor het faillissement. 100 dagen retourrecht betekent 100 dagen retourrecht. Ook als er een faillissement tussendoor komt wat ons betreft!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!