fbp

Laagste Prijs Garantie


Bij Melvinsi betaal je nooit teveel! Wij streven ernaar om de prijzen altijd zo laag mogelijk te houden. Zien wij dat er op een andere webshop lagere prijzen worden gehanteerd? Dan passen wij onze prijs daar direct op aan. Deze garantie geldt niet op eenmalige of tijdelijke acties in andere webshops.

Onze garantie

Uiteraard kan het voor komen dat wij een keer een lagere prijs over het hoofd zien. Daarom garanderen wij aan de Melvinsi klanten dat wij onze prijs zullen aanpassen als ze online de prijs bij een andere webshop lager zien staan.

Kortom, zie je jouw product naar keuze bij een andere webshop goedkoper staan? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u bij ons nooit teveel betaalt. Heb je het artikel aan aangeschaft via www.melvinsi.nl en zie je binnen 14 dagen na de besteldatum het product ergens anders goedkoper? Ook dan kun je contact opnemen met onze klantenservice zodat wij het verschil naar je rekening kunnen terugboeken.

Hoe werkt het precies?

De melvinsi.nl laagste prijsgarantie is alleen online geldig, dus alleen wanneer de prijs bij een andere grote maten webshop lager staat, er moet dus een online link naar dit artikel zijn.

Heb je het product nog niet gekocht? Neem contact op met onze klantenservice. Het is belangrijk dat je een link van het artikel bij de alternatieve aanbieder doorgeeft aan onze klantenservice, dan kunnen wij de prijs zo snel mogelijk controleren en aanpassen.

Heb je het product al wel gekocht? Dan kan je met je ordernummer tot 14 dagen na de besteldatum contact met onze klantenservice opnemen. Het is belangrijk dat je een link van het artikel bij de alternatieve aanbieder doorgeeft aan onze klantenservice, dan kunnen wij de prijs zo snel mogelijk controleren en het verschil terugstorten op je rekening.

Voorwaarden

Om aanspraak te maken op de laagste prijsgarantie moet aan de onderstaande voorwaarden worden voldaan:

- Het artikel is exact hetzelfde als bij de alternatieve aanbieder (zelfde leverancier, gewicht, inhoud, etc.)
- Het artikel bij de andere leverancier is “nieuw”, de garantie geldt niet op gebruikte, schade- of showartikelen.
- Het artikel moet op de andere website duidelijk geprijsd zijn, er moet hier geen onduidelijkheid over ontstaan.
- Brengt de alternatieve aanbieder verzendkosten in rekening, dan moeten deze verzendkosten bij de lagere verkoopprijs worden opgeteld.
- Is de lagere prijs een gevolg van een actie bij de alternatieve aanbieder? Dan houdt Melvinsi dezelfde voorwaarden voor de actie aan.
- De prijsgarantie is vanaf de besteldatum 14 dagen geldig.