fbp

Retourneren


Retour periode
Bij Melvinsi (Best Webshops BV) kunnen bestellingen uit Nederland binnen 100 dagen kosteloos retour gestuurd worden. Per bestelling kunt u binnen 100 dagen éénmalig gebruik maken van deze gratis retourservice. 

Hoe werkt de gratis retourservice?
Gratis retourneren kan alleen binnen Nederland en is zeer gemakkelijk. U hoeft alleen ons adres met antwoordnummer op het pakket te schrijven en het pakket in te leveren bij een PostNL punt.

Per bestelling kunt u éénmalig gebruik maken van deze gratis retourservice, stuurt u de order in meerdere zendingen retour dan is alleen de eerste zending voor onze rekening. Vanaf de tweede retourzending worden de retourkosten in mindering gebracht bij de terugbetaling.

Retourzendingen vanuit het buitenland, via andere pakketverzenders of als u het antwoordnummer niet op uw pakket schrijft zijn voor eigen rekening.

U kunt het pakket retour sturen naar het onderstaande adres:

Best Webshops BV
Antwoordnummer 82
557
8255 ZZ Swifterbant

Stappenplan retourneren
1) Zorg ervoor dat de artikelen in de originele staat verkeren en de bijbehorende verpakking en labels –voor zover mogelijk- onbeschadigd zijn;

2) Verstuur het pakketje –voor zover mogelijk- in de originele verpakking. Maak het pakket nooit opnieuw dicht met nietjes, dit kan de kleding namelijk beschadigen;

3) Stuur de afleverbon/factuur mee terug. Zet hier eventueel de reden van uw retourzending op;

4) Schrijf/plak ons retouradres met antwoordnummer op het pakket;

5) Lever uw pakket in bij een lokaal PostNL punt bij u in de buurt. Vind hier een PostNL punt dicht bij u.

Op onze kosten retourneren is alleen mogelijk binnen Nederland. Retourzendingen uit overige landen zijn voor eigen rekening.

 

U kunt het pakket vanuit het buitenland retourneren naar:
Best Webshops BV
De Kolk 6
8255 PE Swifterbant
Nederland 

Geen afleverbon of factuur ontvangen?
Wanneer u geen afleverbon of factuur heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij sturen het dan per e-mail alsnog toe. U kunt er dan op aangeven wat u retour stuurt en of u iets anders wilt ontvangen.

Uitzonderingen op de retourprocedure
Om hygiënische redenen kan ondergoed niet geruild of retour gezonden worden.

Per bestelling kunt u éénmalig gebruik maken van onze gratis retourservice, stuurt u de order in meerdere zendingen retour dan is alleen de eerste zending voor onze rekening. Vanaf de tweede retourzending worden de retourkosten in mindering gebracht bij de terugbetaling.


Leveringen
Klik hier voor meer informatie over de levering van uw bestelling.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd de laatste acties en de nieuwste artikelen direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!