Grote maten jassen


 

Grote maten heren jassen

Grote maten jassen heren gezocht? In de shop van Melvinsi vind je allerlei soorten jassen in grote maten. Zo hebben we in onze collectie zomerjassenwinterjassenregenjassen en bodywarmers. Dus wat je ook zoekt, hier vind je het wel. De zomer- en winterjassen komen in veel verschillende stijlen zoals trendy, sportief of klassiek. Elk merk heeft weer een eigen stijl, D555 heeft een sportieve look, Bentonville een klassieke en de collectie van Melvinsi is juist weer trendy. Ben je juist opzoek naar een net colbert of een praktisch vest, ook dat shop je gemakkelijk en snel online op melvinsi.nl.

Maatje meer... Melvinsi!

Grote maten voor iedereen laagdrempelig te bestellen zijn, dat is dan ook de insteek bij Melvinsi. Om dit te realiseren bieden wij een aantal belangrijke services aan, zo werken we al jaren met gratis verzending- en retour* en de mogelijkheid om via Afterpay achteraf te betalen. Daarnaast zorgen we voor een duidelijke maattabel per individueel artikel. Ook zit onze klantenservice op werkdagen voor je klaar om elke vraag te beantwoorden en om je te helpen zoeken naar het juiste artikel en de correcte maat. Omdat je als klant bij Melvinsi nooit verzend- of retourkosten hoeven te betalen, kun je risicoloos bij ons bestellen, thuis passen en besluiten of het artikel wat voor je is. 

 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste collecties, de beste deals en de mooiste winacties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!