Grote maten heren kostuums


 

Grote maten heren kostuums

Melvinsi biedt niet alleen alledaagse, sport- en ondermode, maar ook nette, zakelijke kleding zoals grote maten kostuums. We hebben in onze shop pantalons en colberts van diverse merken zoals OakmanKlotz en Melvinsi. Van het merk Klotz bieden kostuums aan met pantalon en colbert in de kleuren donkerblauw en zwart. De overige merken zijn goed met elkaar te combineren of om een casual outfit iets netter te maken. Met onze grote maten kostuums koop je een kwaliteitsproduct dat geschikt is voor diverse gelegenheden. De colberts zijn zeer goed te combineren met één van onze overhemden of een jeans uit onze ruime selectie van grote maten jeans

Maatje meer... Melvinsi

Alle artikelen hebben een individueel maattabel, waaruit je kan opmaken welke maat perfect past. Zo helpen wij jou als klant een handje bij het in één keer kiezen van de juiste maat. Het vinden van de juiste maat is altijd lastig, maar de maattabellen maken de keus iets makkelijker. Maar maak je geen zorgen, als je er ondanks de tabellen nog steeds niet uitkomt dan staat onze klantenservice elke werkdag voor je klaar. Wij kunnen je helpen zoeken naar het juiste plus size artikel, de juiste maat of we kunnen antwoord geven op allerlei andere relevante vragen. Het bestellen van grote maten is daarom bij Melvinsi een kleine moeite!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste collecties, de beste deals en de mooiste winacties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!