fbp
Over ons

Grote mannen, goed gekleed

Elke man moet stijlvol over straat kunnen, dus ook de man met een maatje meer! Dat is waar wij als Melvinsi voor staan. Wij willen de man met een maatje meer voorzien van mooie kleding die ook nog eens lekker zit. Waarom? Omdat wij een passie voor kleding hebben en vinden dat iedereen de kans moet kunnen krijgen om onze passie te delen. Met merken als KAM Jeanswear en D555 brengen we het nieuwste, mooiste en beste vanuit binnen en buitenland binnen handbereik. Wij weten hoe het is om als een man met een maatje meer op zoek te zijn naar een product, dus we doen er alles aan om je hier zo veel mogelijk bij te helpen. Door de verschillende merken en maten en afmetingen kan het bijvoorbeeld nog wel eens moeilijk zijn om in één keer de juiste maat te vinden, gelukkig hebben we ook daar aan gedacht! Voordat een product bij ons in de webshop verschijnt meten we het artikel namelijk op. Dat is waarom je bij alle nieuwe producten altijd direct een speciale maattabel ziet staan. Met onze uitgebreide uitleg over het zelf opmeten van je eigen maat kan het dan eigenlijk al niet meer fout gaan. Is het toch niet helemaal lekker verlopen? Daar zijn we gelukkig ook op voorbereid! Omdat we passie hebben voor grote maten heren kleding, hebben we ook alleen maar mensen in dienst die er zo over denken. Zo ook op de klantenservice! Kom je er dus niet helemaal uit, dan staan we altijd voor je klaar om je zo snel mogelijk aan jouw plus size artikel te helpen! Daar bovenop geven we je de mogelijkheid om 100 dagen lang na te denken over je aankoop en het dan alsnog aan ons te retourneren. Dat zijn dus een paar van de manieren hoe we bij Melvinsi ons best doen om de man met een maatje meer gemakkelijk en snel aan nieuwe kleding te helpen.

Hoe het voor ons begon

De weg naar Melvinsi, zoals het nu is, is een weg van een jaar of acht, laten we eens kijken waar het allemaal begon. De geboorte van onze grote maten heren webshop vond al plaats in het jaar 2011. Onder de naam NuKledingKopen.nl zijn we toen begonnen met het verkopen van plus size heren kleding. Na een paar jaar op de markt hebben we vervolgens in 2013 onze naam veranderd naar Melvinsi Fashion. Wat ons na een paar jaar in de grote maten business opviel was dat de prijzen van plus size merken vaak wat hoog uitvallen. Daarom hebben we in 2014 besloten om zelf kleding te gaan produceren onder ons eigen Melvinsi merk. Zo konden, en kunnen we tot op de dag van vandaag nog steeds, hoge kwaliteit kleding leveren voor een lage prijs! Zodat de man met een maatje meer stijlvol over straat kan, en dat zonder zijn hele portemonnee eraan kwijt te zijn. In onze vele jaren van bestaan hebben we met een aantal verschillende bedrijven gewerkt, maar misschien wel de belangrijkste daarvan is Best Webshops. Zij verleenden al enige tijd marketing en ICT ondersteuning aan ons voordat ze in 2018 ook officieel besmet raakten met het kledingvirus en het roer overnamen door het bedrijf over te nemen.

Een maatje groener

Zoals eerder al genoemd, hebben we een passie voor kleding, maar dat is niet het enige waar we veel om geven. We houden namelijk ook nauwlettend ons oog op het milieu! Daarom draaien sinds een paar jaar onze kantoren, magazijn én een deel van onze voertuigen volledig op groene energie! Onze medewerkers krijgen dan ook volledige beschikking over onze oplaadstations, zodat ook zij mee kunnen helpen aan een betere planeet. Dat is hoe wij er voor proberen te zorgen dat de man met een maatje meer ook in de komende decennia zorgeloos over straat kan!

Bedrijfsinformatie

Best Webshops BV - Melvinsi
De Kolk 6
8255PE Swifterbant
Netherlands

Btw Nummer: NL856846053B01
KvK Nummer: 67137997