fbp

Nog geen account?

Sokken
APOLLO

Bestel 2x een multi-pack sokken en profiteer van 5 euro extra voordeel! 
Modieuze sokken met Amerikaanse printen en gebundeld per 6 paar.Apollo sokken zijn naadloze sokken (de teennaad van de sokken is hand-geketteld) en zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit garen waardoor ze van een supersterke kwaliteit zijn en door de samenstelling van de stoffen past deze sok altijd bij maten 40 tot 46.

€ 22,95

inclusief btw

Maat Wijzer

Gebruik onze handige maat wijzer tool om altijd de juiste maat te bestellen. Vul jouw gegevens in onze tool in en wij selecteren automatisch de juiste maat wanneer jij een product bekijkt, mits deze beschikbaar is natuurlijk. Wil je toch zelf een maat kiezen? Geen probleem. Je kunt altijd nog handmatig de geselecteerde maat wijzigen voor je het product besteld. Zo maakt Melvinsi kleding kopen nog gemakkelijker!

Maattabel


Omschrijving

Bestel 2x een multi-pack sokken en profiteer van 5 euro extra voordeel

Modieuze sokken met Amerikaanse printen en gebundeld per 6 paar.
Apollo sokken zijn naadloze sokken (de teennaad van de sokken is hand-geketteld) en zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit garen waardoor ze van een supersterke kwaliteit zijn en door de samenstelling van de stoffen past deze sok altijd bij maten 40 tot 46.


Eigenschappen

Artikelnummer 20171-BLAUW
Kleur Blauw
Materiaal 74% katoen, 23% polyamide, 3% elastaan
Merk APOLLO